Luni - Vineri
08:00 - 16:00

+40-232-267844 contact@ecopiataiasi.ro

Producătorii reprezintă nucleul comunității noastre, care prin activitatea desfășurată contribuie la îndeplinirea obiectivului asumat de către societate, cel de a oferi bunuri și servicii de înaltă calitate populației din municipiu și din zonele limitrofe. Considerăm că aceștia au un rol semnificativ în ceea ce privește păstrarea preferințelor populației pentru produsele românești.

Suportul pe care îl oferim producătorilor locali are un impact pozitiv asupra comunității și contribuie la promovarea unei economii mai durabile și mai echitabile.

Aspecte relevante despre producătorii locali:

  1. Calitate și diversitate: Mulți producători se concentrează pe calitatea produselor și pe metodele tradiționale de producție. Acest lucru duce la obținerea unor produse mai proaspete și mai naturale.
  2. Implicare în comunitate: Producătorii au o legătură strânsă cu comunitatea din jurul lor și se implică activ în evenimente locale, târguri, piețe sau alte activități culturale și sociale.
  3. Susținerea agriculturii locale: Producătorii joacă un rol crucial în menținerea terenurilor agricole și în prevenirea urbanizării excesive, astfel contribuind la păstrarea peisajului și biodiversității specifice regiunii.
  4. Competiția cu produsele comerciale: Chiar dacă producătorii beneficiază de numeroase avantaje, aceștia se confruntă deseori și cu provocări. Pot întâmpina dificultăți în a concura cu prețurile și capacitățile de producție ale companiilor comerciale mari.
  5. Promovarea turismului: Produsele locale autentice pot atrage numeroși turiști ce sunt interesați în a descoperi cultura și specificul regiunii noastre.

legume

Legume proaspete

fructe

Fructe proaspete

lactate

Lactate

miere

Produse apicole

flori

Flori

11

Puncte de lucru administrate

Administrăm 7 piețe și 4 târguri din Municipiul Iași.

1250

Tarabe

Totalul tarabelor disponibile în cele 7 piețe administrate.

59986

MP de suprafață

Totalul suprafețelor desfășurate din piețele administrate.

170

Magazine tradiționale

Numărul magazinelor prezente în piețele administrate.