Luni - Vineri
08:00 - 16:00

+40-232-267844 contact@ecopiataiasi.ro

In contextul evolutiei tehnologiilor informationale, digitalizarea reprezinta o preocupare importanta pentru a simplifica si a automatiza unele procese din cadrul societatii. Modernizarea societatii nu poate avea loc fara digitalizare.

In acest sens, am demarat un amplu proces de digitalizare a pietelor agroalimentare din Iasi, prin implementarea unui sistem modern de plata a chiriilor si distribuirea de coduri QR producatorilor si comerciantilor din pietele Nicolina si Alexandru cel Bun. Scanand codurile QR cu telefonul mobil vom putea oferi o experienta mai buna consumatorilor deoarece vor putea afla datele de identificare ale producatorilor si comerciantilor (numele producatorilor/ comerciantilor, numarul atestatului de producator, numarul autorizatiei pentru siguranta alimentelor etc.).

Intr-un interviu pentru Iasi TV Live, Directorul ECOPIATA, Radu Botez, a facut urmatoarele declaratii:

"Primele zone in care vom implementa acest sistem vor fi zonele de lactate din piata Nicolina si din piata Alexandru cel Bun, urmand ca in scurt timp aceste coduri sa fie implementate si pentru producatorii si comerciantii care vand legume si fructe din piata."

Radu Botez, Director ECOPIATA SA

Anunturi sarbatori